Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania Cineworld îşi va redeschide cinematografele din SUA în luna aprilie

mediafax.ro
cinema

Compania Cineworld îşi va redeschide în luna aprilie cinematografele din Statele Unite şi în luna mai pe cele din Marea Britanie, care vor putea astfel să prezinte o serie de superproducţii, inclusiv filmul "Godzilla vs. Kong", după ce sălile de proiecţii au rămas închise perioade îndelungate din cauza pandemiei de COVID-19, informează Reuters, potrivit AGERPRES.

Cineworld, al doilea lanţ de cinematografe din lume, a anunţat totodată, marţi, că a încheiat un acord multianual cu Warner Bros. Pictures Group pentru a prezenta în Statele Unite filmele produse de acest studio celebru.

Citește și: Mihai Mărgineanu: Nu vi se pare ciudat că presa n-a mai dat nimic despre atentatele teroriste?

Începând de anul viitor, acordul va permite lanţului de cinematografe Regal, administrat de compania Cineworld, să proiecteze filmele Warner Bros. exclusiv în sălile sale timp de 45 de zile, cu respectarea unor dispoziţii contractuale.

Operatorii deţinuţi de reţeaua Cineworld au fost devastaţi de absenţa spectatorilor în perioadele de lockdown şi se confruntă totodată cu migraţia tot mai amplă a spectatorilor spre serviciile de streaming şi cu penuria de filme, provocată de întreruperea activităţilor de producţie cinematografică.

În Marea Britanie, Warner Bros şi Cineworld s-au pus de acord pentru o fereastră exclusivă de proiecţii de 31 de zile, înainte ca filmele să fie difuzate pe servicii premium de video la cerere (PVOD), dar şi pentru o fereastră extinsă de proiecţii de 45 de zile pentru filmele care vor obţine în weekendul lor de debut un anumit nivel prestabilit de încasări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.