Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania de curierat DPD România anunță extinderea în mai multe orașe a serviciului Predict, care indică intervalul de o oră în care se face livrarea coletelor

dpd.com
DPD livrare curier

Compania de curierat DPD România a anunţat, miercuri, că extinde în şase oraşe şi judeţul Ilfov serviciul Predict, care indică intervalul de o oră în care se face livrarea coletelor.

"DPD România extinde serviciul Predict în Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Ploieşti, Sibiu, Timişoara şi în judeţul Ilfov. Cu ajutorul Predict, clienţii DPD România pot afla cu precizie intervalul de 60 de minute în care urmează să le fie livrat coletul. Disponibil din luna iunie în Bucureşti, cu o rată de precizie de 97% pentru livrări în intervalul anunţat, serviciul Predict va ajunge în toate zonele urbane din România până la finalul acestui an", informează compania.

De serviciul Predict au beneficiat în primele două luni de implementare aproximativ 800.000 de destinatari din Bucureşti. După prima lună, rata de livrare în intervalul anunţat era de 90%, iar acum s-a ajuns la deja la 97%, arată reprezentanţii companiei de curierat DPD România.

"Suntem încântaţi că am putut să răspundem nevoii clienţilor de a cunoaşte precis ora de livrare”, a declarat Elena Andrei, business development & marketing manager DPD România, potrivit News.ro.

Serviciu Predict este gratuit. În momentul preluării comenzii de către curier, destinatarul primeşte prin SMS şi e-mail un link către aplicaţia Smart Control. În acest fel, are control total asupra livrării coletului (confirmare adresă, redirecţionare către oficiu sau automat DPDbox). În dimineaţa livrării, destinatarul află intervalul precis de 60 de minute în care va avea loc livrarea.

Compania de curierat DPD România face parte din DPDgroup, lider european în livrări rutiere, şi este activă pe piaţa locală din 2008, după preluarea Pegasus Courier. DPD România are peste 2.000 de angajaţi (inclusiv francizele) şi peste 15 milioane de colete livrate anual.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.