Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania Disney lansează serviciul de streaming

1000logos.net
Disney logo

Având funcția de director general al Disney, Bob Igor a condus compania timp de 14 ani, anul 2019 fiind unul de apogeu pentru conglomeratul de divertisment american, relatează CNN, anunță MEDIAFAX.

În acest an, Disney se poate lăuda cu cele mai mari câștiguri de până acum. Parcurile tematice ale companiei au adus cea mai mare expansiune, cu ajutorul Star Wars Galaxy’s Edge, compania finalizând și achiziția de 71 miliarde de dolari a celei mai mari părți din Twenty-First Century Fox.

Citește și: Noua Zeelandă, prima țară în care procesul electoral s-a ÎNCHEIAT! 191 de români au votat în secţia din Auckland

Potrivit sursei citate, toate acestea nu înseamna atât de mult dacă Disney +, serviciul de streaming al companiei, nu este un succes. Pentru Iger, care a spus că intenționează să renunțe la acest serviciu în 2021, este ultimul și cel mai riscant pariu al său.

Industria mass-media evoluează rapid, iar Disney, una dintre cele mai mari companii media de pe planetă, trebuie să se adapteze tendințelor.

Companiile media vechi, precum NBC Universal și WarnerMedia dezvoltă noi servicii de streaming. Totodată, giganti tehnologici precum Apple se adaptează nevoilor consumatorilor, în timp ce Netflix și Amazon continuă să înregistreze noi abonați.

Disney a creat un imperiu în jurul parcurilor tematice, televiziunii în direct și altele, dar acum compania de aproape 100 de ani și-a îndreptat atenția spre streaming video.

Cu un preț competitiv pe abonament, Disney + este cheia viitorului companiei, dar care marchează, de asemenea, o schimbare costisitoare în modelul de afaceri al companiei.

Citește și: Viorica Dăncilă a VOTAT deodată cu Ludovic Orban: Am votat împotriva tăierilor de pensii și salarii și a austerității

Serviciul Disney+ se lansează în 12 noiembrie și va filme cu supereroi Marvel, seriale originale "Star Wars", inclusiv spectacolul "Mandalorian". De asemenea, vor fi prezentate filme și seriale de la Pixar și filmele Disney Animation începând cu „Albă ca zăpada și cei șapte pitici” din 1937, precum și documentare de la National Geographic. Disney + va găzdui și peste 600 de episoade din „The Simpsons”, toate acestea la 6,99 de dolari pe lună.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.