Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania germană Sennheiser și-a deschis fabrică la Brașov

www.barfadeiasi.ro
inaugurare

Compania germană producătoare de echipamente audio Sennheiser și-a deschis marți, oficial, noua fabrică din Brașov, unde lucrează 116 angajați, informează compania, potrivit Mediafax.

Asamblarea de produse a început în noiembrie 2018, iar în prezent fabrica, localizată în Ghimbav, este pe deplin operațională și produce echipamente cum sunt căștile pentru DJ HD 25, dar și produse profesionale, inclusiv noua serie de microfoane fără fir XSW-D.

Citește și: Scenariu în laboratoarele dreptei: turul I la prezidențiale deschide ușa pentru o alianță de amploare .

Înființarea fabricii de la Brașov face parte din strategia Sennheiser de a concentra și specializa activitatea din cele patru centre globale de producție. În sediul central Sennheiser din Germania sunt produse dispozitive high-end pentru consumatori și piața audio profesională, inclusiv microfoane wireless. Fabrica Sennheiser din Irlanda este specializată în traductoare acustice, în timp ce microfoanele wireless pentru piața americană sunt produse de fabrica Sennheiser din Statele Unite. Fabrica din Brașov se concentrează pe asamblarea manuală a produselor electronice profesionale și de consum.

În fabrica din Brașov sunt produse și dispozitive de larg consum, precum căștile HD 600, dar și produse profesionale precum căștile HD 300 Pro pentru studio și noua serie de microfoane XS Wireless Digital pentru muzicieni și videografi.

Sennheiser este o afacere de familie fondată în 1945. În 2018, grupul Sennheiser a înregistrat o cifră de afaceri totală de 710.7 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.