Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania Kaufland a plasat automate de reciclare în toate cele 144 de magazine din România

știri zilnic
kaufland

Compania Kaufland a plasat în toate cele 144 de magazine din România automate de reciclare pentru recipiente de plastic, sticle sau doze de aluminiu, potrivit unui comunicat remis miercuri de comerciant.

Kaufland România a început dotarea magazinelor cu automate de colectare selectivă din anul 2018, debutând cu 3 magazine.

De la începutul anului şi până în prezent, peste 1 milion de clienţi au folosit automatele de reciclare puse la dispoziţie de Kaufland, reciclând peste 5.700.000 de ambalaje, potrivit comunicatului.

Numărul de clienţi care reciclează a crescut în prezent cu peste 40% faţă de cei 700.000 care reciclau în septembrie 2020.

Kaufland şi-a propus ca până în anul 2025 să reducă cu 20% utilizarea plasticului, iar 100% din ambalajele produselor marcă proprie să fie realizate din materiale care permit un nivel maxim de reciclare.

Clienţii care folosesc automatele şi reciclează ambalaje primesc reduceri la cumpărături, în cadrul campaniei "Reciclezi şi Salvezi", se precizează în comunicat, informează Agerpres.ro.

Astfel, clienţii care reciclează ambalaje primesc cupoane de reducere, astfel: persoanele care aduc 5 recipiente (recipiente de plastic cu volum de până la 3 litri, sticle sau doze de aluminiu cu volum de până la 1 litru) la automatele din parcările magazinelor primesc un cupon cu 10% extra reducere faţă de preţul promoţional comunicat în ofertă pentru articolele semnalizate cu indicativul "Reciclezi şi Salvezi".

Cupoanele pot fi obţinute şi utilizate timp de 2 săptămâni în toate magazinele Kaufland.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.