Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania Lindt a câştigat într-o instanţă elveţiană un proces intentat pentru iepuraşii săi de ciocolată

ciocolata

Iepurașii de ciocolată înveliți în folie de aluminiu de la Lindt & Spruengli merită să fie protejați împotriva produselor imitate, a decis joi cea mai înaltă instanță din Elveția, care a ordonat discounterului german Lidl să nu mai vândă un produs similar în Elveția și să distrugă stocurile rămase.

Reuters precizează că sondajele prezentate de Lindt au arătat că iepurașul companiei era bine cunoscut publicului, a declarat Curtea Federală, adăugând că este probabil ca cele două produse să fie confundate, chiar dacă există unele diferențe între ele, potrivit Mediafax.

Curtea a anulat o hotărâre a unui tribunal comercial elvețian împotriva Lindt și în favoarea a două unități elvețiene ale Lidl anul trecut și a ordonat Lidl să își distrugă stocul de iepurași de ciocolată.

Producătorul elvețian de ciocolată premium Lindt a purtat numeroase bătălii în instanță de-a lungul anilor pentru a proteja unul dintre cele mai bine vândute produse ale sale.

Curtea federală din Germania a decis anul trecut că tonul auriu foliei care învelește iepurașul de Paște învelit în folie de aluminiu are protecție de marcă înregistrată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.