Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti vrea o deszăpezire rapidă: Compania investește aproape un milion de euro pentru achiziționarea de freze rapide

www.tvr.ro
degivrare avion aeroportul Otopeni

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) organizează licitaţie deschisă pentru achiziţionarea de freze de zăpadă de mare viteză şi capacitate medie pentru deszăpezire aeroporturi, valoarea contractului fiind estimată la 927.000 de euro, potrivit unui anunţ al companiei publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), potrivit agerpres.ro.

Citeste si O copie a dosarul Tel Drum, în care este cercetat Liviu Dragnea, a fost trimisă Secției pentru Magistrati - Anunțul făcut de Nistor Călin

Contractul include servicii de şcolarizare a personalului ce va utiliza şi întreţine frezele de zăpadă şi a serviciilor de service în perioada de garanţie a acestora.

Criteriul de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate - preţ, iar tipul procedurii este licitaţie deschisă. Conform anunţului, se va organiza o licitaţie electronică.

Achiziţia nu implică încheierea unui acord-cadru. De asemenea, achiziţia nu intră sub incidenţa acordului privind achiziţiile publice.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27.03.2019, ora 15:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.