Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania națională de energie din Emiratele Arabe Unite va vinde pachetul de 4% din afacerile cu gaze naturale printr-o IPO

mediafax.ro
emiratele arabe unite EAU

Compania națională de energie a Emiratelor Arabe Unite intenționează să vândă un pachet de aproximativ 4% din afacerile sale cu gaze naturale prin ofertă publică din care speră să strângă 2 miliarde de dolari initial, scrie marketwatch.com.

Abu Dhabi National Oil Co.,Adnoc, va vinde peste 3 miliarde de acțiuni Adnoc Gas, una dintre cele mai mari entități de procesare a gazelor din lume, la Bursa de Valori Abu Dhabi pe 23 februarie. Acțiunile sunt de așteptat să înceapă tranzacționarea în 13 martie.

Adnoc Gas a fost înființată la începutul acestui an, după ce Adnoc și-a combinat gazele naturale lichefiate și armele de procesare a gazelor, ca parte a unui impuls pentru a crește producția și comercializarea gazelor naturale lichefiate. Abu Dhabi a livrat recent primul său transport de GNL în Germania, în timp ce Europa se îndreaptă din ce în ce mai mult către Orientul Mijlociu după ce a evitat principalul său furnizor de gaze, Rusia, din cauza invaziei Ucrainei.

Pe termen lung, Abu Dhabi vede gazele naturale ca pe o parte importantă a viitorului mix energetic cu surse regenerabile și nucleare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.