Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania Prodal 94 oferă un milion de litri de apă Carpatina spitalelor de boli infecţioase din România

Carpatina
carpatina apa plata

Compania Prodal 94 donează un milion de litri de apă Carpatina spitalelor de boli infecţioase din România şi spitalelor suport desemnate pentru tratarea pacienţilor, în contextul pandemiei COVID-19, potrivit unui comunicat al companiei remis miercuri AGERPRES.

"La nivelul companiei a fost desemnată o echipă operaţională dedicată, care coordonează întreg procesul logistic începând cu centralizarea nevoilor şi livrarea cantităţilor necesare de apă şi care colaborează îndeaproape cu asociaţiile şi fundaţiile implicate în campanii de ajutorare. Deja au fost făcute primele livrări către cinci spitale din Bucureşti, iar în zilele următoare vor fi făcute livrări şi către spitalele din ţară", se menţionează în comunicat, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Bucureștenii spun că nu pot respira din cauza aerului poluat! Ministrul Mediului: 'Arde fosta fermă de porci din Periș'

Compania Prodal 94, unul dintre principalii jucători în piaţa de băuturi spirtoase din România, a achiziţionat la începutul acestui an Carpatina SA şi Lipomin SA, două companii producătoare de apă minerală plată şi apă minerală carbogazoasă. Brandurile consacrate ale companiei sunt Stalinskaya Vodka şi Wembley London Dry Gin. Compania este prezentă şi pe pieţele internaţionale, produsele sale fiind exportate în peste 24 de ţări din Europa, Asia, America de Nord şi de Sud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.