Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania United Airlines a consemnat la sol toate aparatele Boeing 737 MAX, până pe 6 ianuarie

amcham.ma
boeing

Compania United Airlines a declarat, că extinde data anulării zborurilor Boeing 737 MAX până pe 6 ianuarie, în timp ce autoritățile de reglementare continuă să examineze pe larg modificările de software propuse propuse pentru aeronovale reţinute la sol, transmite Reuters, potrivit Mediafax.

Compania a spus că se așteaptă să anuleze peste 8.000 de zboruri pentru octombrie, noiembrie, decembrie și primele zile ale lunii ianuarie, monitorizând actualizările de reglementare şi ajustând în consecință.

Printre alte companii aeriene americane care operează MAX, Southwest Airlines a anulat zborurile până la 5 ianuarie, în timp ce American Airlines Group a extins anulările zborurilor Boeing 737 MAX până la 15 ianuarie anul viitor.

Marcel Ciolacu dă cărțile pe față: Sfârșitul PSD a fost adus de decizia lui Liviu Dragnea din 2017

"Am colaborat deplin cu revizuirea independentă realizată de Administraţia Federală a Aviaţiei (FAA) în privinţa aeronavei MAX și nu vom urca clienții și angajații în acel avion până când autoritățile de reglementare nu vor face propria lor evaluare independentă demonstrând că există siguranță", a declarat compania într-un comunicat.

Aeronova Boeing cea mai vândută la nivel global este reţinută la sol din 10 martie 2019, când un accident din Etiopia a ucis 157 de persoane, la cinci luni după ce un Lion Air 737 MAX s-a prăbușit în Indonezia, ucigând alte 189 de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.