Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Complot la Kremlin: Un fost colonel FSB crede că Șoigu și Gherasimov ar putea colabora cu CIA pentru a-l elimina pe Putin

Bloomberg
rusia kremlin lupte interne

Opozantul rus Ghennadi Gudkov, colonel în retragere al Serviciului Federal de Securitate (FSB), a declarat pentru agenţia ucraineană UNIAN că preşedintele Vladimir Putin ar putea deveni o victimă a propriilor subordonați: ministrul apărării, Serghei Șoigu, și comandantul șef al Forțelor Armate ale Federaţiei Ruse, Valeri Gherasimov, notează Rador.

"Putin poate fi nebun în evaluarea politicii externe, dar simte foarte bine amenințarea la adresa propriei vieți. Vă amintiți că, înainte de începerea războiului, și-a schimbat complet personalul de securitate? Acesta are sentimentul că pericolul este aproape. Înfrângerea în război înseamnă moarte pentru el. Pentru Putin, cel mai mare pericol este propriul anturaj. El nu se teme de NATO, totul este o vrajă pentru un popor căruia îi lipseşte gândirea critică. Nu îi este frică de popor, pentru că are un milion de forțe de securitate care îl protejează. De cine să se teamă? Doar de asociații săi" - a afirmat Gudkov, potrivit unei înregistrări video postate de UNIAN pe YouTube.

Politicianul a adăugat că Putin își rotește în mod constant gărzile de corp, pentru ca acestea să nu comită acte de trădare. "Să spunem că Șoigu și Gherasimov hotărăsc că Putin face mai mult rău decât bine. Ei vor suna în SUA, la șeful CIA Burns (William J. Burns, şeful Agenției Centrale de Informații din SUA, n.r.) și vor planifica eliminarea lui Putin. Putin se teme mai mult de loviturile date de ai lui, decât de cele ale ucrainenilor, care pot fi și ele reale" - a mai afirmat Ghennadi Gudkov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.