Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comportament ciudat al lui Relu Fenechiu în închisoare

relu fenechiu

Fostul ministru Relu Fenechiu este încarcerat de la începutul anului în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Iaşi. În ultima perioadă, acesta are un comportament ciudat, total diferit de restul deţinuţilor. Fenechiu refuză să părăsească penitenciarul, ultimele două situaţii de acest fel fiind legate de o vizită la medic şi o deplasare la Bucureşti, la judecarea unei cereri de revizuire a dosarului „Transformatorul“.

Prima dată, programat la analize medicale, Fenechiu a refuzat transportul în exteriorul penitenciarului. A doua oară, chiar săptămâna aceasta, Fenechiu a încercat să-i convingă pe judecători să soluţioneze o cerere pe care a intentat-o fără a fi prezent în sală. În ciuda insistenţelor sale de a fi judecat în lipsă, fostul liberal este obligat să se prezinte, pe 27 octombrie, la Bucu­reşti, scrie presa locală.

Din spatele gratiilor, Relu Fenechiu ar fi în­ce­put să redacteze şi o lucrare ştiinţifică, sperând astfel să i se reducă din perioada de 3 ani şi 4 luni când, cel mai devreme, poa­te fi propus pentru eliberarea condi­ţionată. Relu Fenechiu se află în spatele gratiilor după ce ÎCCJ l-a condamnat la cinci ani de închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.