Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compozitorul şi dirijorul de orchestră John Williams va compune coloana sonoră a miniseriei 'Obi-Wan Kenobi'

romanticfm.ro
top muzical

Compozitorul şi dirijorul de orchestră John Williams va realiza coloana sonoră la "Obi-Wan Kenobi", miniseria inspirată din universul Star Wars pentru Disney+, potrivit unei informaţii publicate de site-ul de specialitate Variety şi citat vineri de EFE.

John Williams, compozitor al principalelor teme muzicale ale ecranizărilor cinematografice ale francizei Star Wars, a început să înregistreze coloana sonoră cu Orchestra din Los Angeles.

După 45 de ani de la lansarea primului film din saga "Star Wars", Williams se implică în realizarea muzicală a miniseriei platformei Disney+ şi Lucasfilm, care va avea premiera pe 25 mai şi care este cea mai aşteptată producţie a studioului de către fanii genului, potrivit Agerpres.

Câştigător a cinci premii Oscar, compozitorul a lucrat rareori pentru micile ecrane, iar de la "Amazing Stories" (1985) nu a mai compus pentru televiziune.

Despre subiectul miniseriei "Obi-Wan Kenobi" se ştie doar că acţiunea se petrece la zece ani după evenimentele din lungmetrajul "Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith" (2005).

Anunţarea datei de lansare a miniseriei s-a făcut printr-o postare pe contul oficial dedicat universului Star Wars de pe reţelele de socializare, unde a fost publicat şi posterul pe care poate fi văzut actorul Ewan McGregor, în rolul legendarului maestru jedi.

Din distribuţie mai fac parte Hayden Christensen, în rolul lui Darth Vader, alături de Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell şi Benny Safdie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.