Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comunicat de presă - Asociația Românilor din Italia

Vatican Media

Intr-o postare pe pagina de socializare, Asociația Românilor din Italia (ARI) anunță propria contribuție la organizarea tradiționalului concert de Crăciun de la Vatican. A 31-a ediție a concertului a fost înregistrată sâmbătă, 16 decembrie 2023. Programul artistic a inclus cele mai frumoase și emoționante momente datorită prestației excepționale a tenorului de renume internațională, Alin Stoica care a impresionat audiența cu interpretarea sa fiind aplaudat și ovaționat pentru talentul imens, un vârf incontestabil al liricii mondiale.

---

Asociația Românilor din Italia alături de sponsorii oficiali români precum Chimcomplex S.A., Retter Group, ADF PROD S.R.L. și alții, a adus o contribuție importantă la acest eveniment participând cu o delegație formată din 80 de compatrioți români, reprezentanți ai companiilor partenere. Evenimentul înregistrat va fi transmis de Crăciun de către televiziunea italiană Canale 5, mai scriu acestia.
---
Momentul culminant a fost primirea în audiență la Sanctitatea Sa Papa Francisc înaintea concertului. Delegațiile din România incluzând familiile Retter, Vuză, Terteleac, Harătău, Luca și parlamentarul PSD Alfred Mihai au avut ocazia de a interacționa și oferi Suveranul Pontif diverse cadouri.
Președintele ARI, Eugen Terteleac, a subliniat succesul evenimentului, exprimându-și bucuria datorită interacțiunii cu Papa Francisc și binecuvântării primite pentru comunitatea românească din Italia. A fost de asemenea menționată participarea lui George Simion care a oferit Sanctității Sale un cadou inedit: o operă de artă a unui sculptor renumit, simbolizând unitatea poporului român în fața provocărilor globale.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.