Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comunicat de presa - PSD Diaspora Italia!

PSD Diaspora
PSD Diaspora
Noi suntem PSD Italia. Odată cu alegerea noului președinte  dl.  Murariu Andrei și domnului secretar Gheorghe Cristescu ne-am reorganizat întreaga structură dar și întreaga resursă umană căci despre asta e vorba, despre oameni, despre cei ce formează echipa PSD Italia și cei cărora li se adresează această echipă.
Împreună, cei din echipa noastră, oameni cu experiență politică și oameni aflați la începutul acestei activități am început să lucrăm cot la cot construind asfel o echipă unită, sudată, ca o familie, gândind acțiuni, proiecte nu doar pe plan politic ci mai ales proiecte cu impact umanitar căci PSD este un partid ce se adresează oamenilor, celor aflați în nevoi, în situații de dificultate.
La fiecare întălnire a noastră prioritară a fost problematica oamenilor, a semenilor noștri, gândind acțiuni concrete pentru a veni în ajutorul și sprijinul acestora.
Mulțumirea noastră a fost dată de expresiile de fericire de pe chipul oamenilor, de pe chipul copiilor alături de care am fos de atâtea ori aducandu-le o mângâiere sau ajutând la  împlinirea unui vis și am făcut asta noi împreună cu dumneavostra și pentru asta vă mulțumim. Aceasta a făcut și vă face în continuare echipa PSD Italia. Nu vrem laude și  nu ne credem salvatori, suntem  doar oameni alături de oameni. Suntem mereu gata să sărim în ajutor oamenilor care au nevoie.
Împreună cu organizațiile și asociațiile care ne sustin am înființat campania MEREU APROAPE..
În aceste acte caritabile este implicata toată echipa PSD Italia respectiv  echipa TSD , cu dna. președinta Costianu Petronela și ajutată de dl. secretar Aioanei Catalin Ștefan și dl vicepreședinte Ursu Constantin Cosmin  , echipa OFSD condusă de Moldovanu Andreea Cristiana , ajutată de dna. secretar Aurelia Șerban și dna. trezorier Stan Liliana , echipa PSD Roma condusa de dl. Bică Adrian Bogdan , ajutat de dna. secretar Bică Stefania , echipa PSD La Rustica , cu dna. Președinta Floroiu Mariana , echipa PSD Riano cu dl președinte Huluba Vasile și echipa PSD Lazio cu dl președinte Pirvu Sorin. Asociațiile implicate în această campanie , sunt mereu lângă noi și fară ele nu cred că am fi putut să fim aproape de oameni.Trebuie să le mulțumim tutoror pentru implicare. Asociația A.I.R Guidonia – Murariu Andrei , DOR Ravenna -  Nina Dobrin  , CRIT.IT Roma – Cristescu Gheorghe , ACAR Nettuno – Rău Nicoleta , Romeni Europei Pordenone – Prescura Florin , Biserica Vasile Grigore și Ioan Roma – Preot Serafim Iulian Vescan .
Împreună “MEREU APROAPE” de oameni fiindcă ne pasa de ei! Aceasta este doctrina social democrației romanești, doctrina noului PSD Italia.
Echipa PSD Italia

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.