Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concert Alex Ştefănescu şi proiecţia filmului 'Tigrul', la Festivalul Ideo Ideis

facebook.com
ideo ideis

Concert Alex Ştefănescu şi proiecţia filmului 'Tigrul', la Festivalul Ideo Ideis

Un concert cu Alex Ştefănescu şi proiecţia filmului "Tigrul", în regia lui Andrei Tănase, vor putea fi urmărite luni la Festivalul Naţional de Teatru Tânăr "Ideo Ideis" de la Alexandria, informează Agerpres.

Cea de-a patra zi a festivalului va fi deschisă, de la ora 10,00, în Parcul Vedea, de spectacolul de teatru pentru copii "Castelul Vrăjitoarei" de Ioana Ernea.

Tot în Parcul Vedea, de la ora 18,00, va fi prezentat spectacolul de teatru "E ora de păpuşi" de Ana Crăciun Lambru, iar de la ora 19,30 sunt programate audiţiile de teatru sonor "Tell me anything" regia Nicolae Constantin Tănase, "Alb şi roşu" regia Andrei Măjeri, şi spectacolul pentru copii "Teama de a înota pe întuneric" în regia Ilincă Prisăcaru, urmate de dezbaterea "Teatru tânăr şi cultura onestităţii". Invitaţi sunt Denisa Nicolae (Vanner Collective) şi Ilinca Prisăcariu & Ştefan Iancu (Teatrul Improbabil). Moderatoare este Silvia Ciubotaru, coordonator Ideo Ideas Laboratorul.

Masterclass-ul Alex Zlăvog este programat de la ora 20,00, la Centrul Multifuncţional pentru Tineri, urmat, în acelaşi spaţiu, de concertul Alex Ştefănescu, artistul care semnează ilustraţia muzicală a spotului oficial Ideo Ideis.

Ziua se încheie pe Platoul ANAF, unde de la ora 22,30 este programat lungmetrajul "Tigru", regia Andrei Tănase, cel mai bun film de debut în cadrul Zilelor Filmului Românesc la TIFF 2023.

Inspirat din întâmplări reale, debutul regizorului Andrei Tănase, spune povestea Verei - medic veterinar, care se străduieşte să facă faţă unei tragedii care-i macină viaţa personală. În mijlocul acestor evenimente, un tigru evadează de la grădina zoologică la care lucrează.

Despre cum s-au desfăşurat filmările va povesti mai multe actorul Bogdan Tulbure, trainer la ediţia din acest an a Festivalului Naţional de Teatru Tânăr, la finalul proiecţiei, în cadrul unei întâlniri cu publicul.

Intrarea este liberă pentru toate evenimentele zilei.

Adolescenţi din 15 oraşe diferite din ţară, alături de comunitatea din Alexandria, participă, în perioada 11 - 18 august, la cea de a XVIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru Tânăr "Ideo Ideis".

Ediţia de anul acesta se desfăşoară sub îndemnul "Faci lumea să semene cu tine".

La ediţia 2023 au fost selectate trupele Brightside Drama (Bucureşti), Mircea Albulescu (Câmpina), Praf de Stele (Constanţa), Drama Club (Botoşani), Gong (Roman), Nobody's Group (Bacău), A.C.T. (Bacău). Lor li se vor alătura 20 de adolescenţi selectaţi din opt oraşe din ţară în proiectul #experienţaIdeoIdeis.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES este partener media al evenimentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.