Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concert caritabil pentru dotarea Secției de neurologie a Spitalului 'Marie Curie'

paper magik / Facebook
trupa rock Paper Magik

Trupa 'paper magik', care va reprezenta România, în 2018, la Campionatul Mondial Global Battle of the bands (GBOB), va susține sâmbătă un concert caritabil, banii strânși urmând a fi folosiți pentru dotarea Secției de neurologie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii "Marie Curie", scrie AGERPRES.

Intrarea la concertul care va avea loc începând cu ora 20,00, în Club El Dictator, se face pe baza unei donații minime de 20 de lei, informează un comunicat al Clubului Rotaract București, cu sprijinul căruia este organizat concertul.

"Problemele sistemului de sănătate din România sunt un subiect pe cât de discutat, pe atât de stringent. Cu toate acestea, există tot mai multe inițiative menite să rezolve puțin câte puțin aceste deficiențe. Concertul caritabil pe care îl susține 'paper magik' este doar un singur exemplu în acest sens. De aceea, banii care se strâng în urma evenimentului vor fi folosiți pentru a dota Secția de Neurologie a Spitalului Clinic 'Marie Curie' cu instrumentar medical și chirurgical, precum și cu seturi de consumabile, esențiale pentru copiii internați", precizează comunicatul.

Trupa 'paper magik' a câștigat trofeul GBOB România cu piesele "Fortress" și "Victory is mine".

''Stilul lor, origami rock, le permite să abordeze stiluri și nuanțe diferite în fiecare piesă, ceea ce înseamnă că își pot exprima emoția în forma ei pură. Astfel, 'paper magik' pune în valoare tot ce are muzica de oferit, similar cu ceea ce face hârtia în arta japoneză origami'', se mai arată în comunicat.

Citeşte şi: Decizie BOMBĂ pentru Banca Transilvania! Gigantul s-ar asocia cu oligarhul moldovean Vlad Plahotniuc .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.