Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concert cu lucrări de Richard Strauss şi Johannes Brahms, în stagiunea online a Filarmonicii George Enescu

fge.org.ro
filarmonica enescu

Un concert din 2018 în care orchestra condusă de Chistian Badea şi violonistul ucrainean Valeriy Sokolov, solist invitat, au interpretat lucrări de Richard Strauss şi Johannes Brahms va fi prezentat joi, în stagiunea online a Filarmonicii „George Enescu”, potrivit news.ro.

Reprezentaţia face parte din seria „Concertele Centenarului la Ateneu”. În program au fost incluse poemul simfonic „Don Juan“, de Richard Strauss, şi Concertul în re major pentru vioară şi orchestră, op. 77 de Johannes Brahms.

Sokolov a câştigat Premiul I la Concursul Internaţional „George Enescu” din Bucureşti din anul 2005. „Un fascinant reprezentant al generaţiei secolului XXI”, spune despre el Christian Badea, dirijor principal al Filarmonicii „George Enescu”.

Citește și: Mita cerută de directorul Unifarm unei societăți pentru achiziția de măști și combinezoane a fost de 760.000 de euro - Ionel și-ar fi pus un subaltern să mintă

Stagiunea 2018 - 2019 a Filarmonicii „George Enescu” a stat sub semnul Centenarului, dar şi al 150 de ani de la înfiinţarea Orchestrei Filarmonicii „George Enescu” (1868) şi a 130 de ani de la inaugurarea clădirii Ateneului Român (1888).

Concertul din 23 noiembrie 2018, a cărui înregistrare va fi transmisă joi, de la ora 19.00, a fost organizat în parteneriat cu Fundaţia Română pentru Excelenţă în Muzică şi Institutul Cultural Român.

Înregistrarea concertului din 23 noiembrie 2018 va putea fi ascultată pe site-ul fge.org.ro, pe pagina de Facebook şi pe canalul de YouTube ale Filarmonicii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.