Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concert-eveniment al violonistului Alexandru Tomescu, la Palatul Brukenthal

muzica

Violonistul Alexandru Tomescu, Omar Massa și Sînziana Mircea vor concerta joi, 1 iunie, în curtea Palatului Brukenthal din Sibiu, în cadrul Turneului Internațional Stradivarius, acesta fiind primul concert care are loc aici după câțiva ani, potrivit organizatorilor.

Accesul la concert se va face pe bază de invitație și bilete. Un bilet costă 25 de lei și poate fi achiziționat sunând la numărul de telefon 0732 124 414. În curtea Palatului Brukenthal, care găzduiește Muzeul Național ce poartă numele baronului transilvănean, capacitatea este de 400 de locuri.

Violonistul Alexandru Tomescu, pianista Sînziana Mircea și bandoneonistul Omar Massa vor concerta până în 9 iunie în Turneul Internațional Stradivarius 2017, ajuns la cea de a zecea ediție. Acest turneu are loc în 14 orașe din România. "An de an, Turneul a adus la concerte un număr tot mai mare de spectatori, peste 10.000 de oameni iubitori ai muzicii, din toate categoriile de vârstă", se arată într-un comunicat de presă.

#10 Turneul Internațional Stradivarius 2017-ANOTIMPURILE continuă să fie dedicat proiectului privind restaurarea Casei George Enescu — Mihăileni Botoșani și crearea de cursuri de pregătire muzicală pentru tinerii din zonă și din toată țara, Master Class de vioară, toate într-o serie de evenimente dedicate marelui muzician George Enescu. Agerpres este partener media al evenimentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.