Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concert extraordinar, în interpretarea Orchestrei Simfonice București, pe 22 noiembrie, la Sala Palatului din Capitală

bucuresti.24fun.ro
sala palatului

Muzica celor mai frumoase filme istorice românești se va auzi într-un concert extraordinar, în interpretarea Orchestrei Simfonice București, pe 22 noiembrie, de la ora 19.00, la Sala Palatului din Capitală, potrivit organizatorilor, scrie Mediafax.

Concertul vizează un public divers, de toate vârstele, amator de filme românești, istorice, de istorie ori de muzică, toate combinate într-o interpretare inedită care va marca importanța Centenarului prin istorie și artă.

În concert vor fi interpretate fragmente muzicale pe care amatorii de film istoric românesc le vor recunoaște cu ușurință. Mai ales că ele sunt compuse de muzicieni celebri - Adrian Enescu semnează muzica din "Mircea cel Bătrân", Tiberiu Olah, pe cea din "Mihai Viteazul" și Dan Dediu, coloana sonoră a peliculei "Ecaterina Teodoroiu".

Citește și: Târg'șor de vară, la Muzeul Național al Tăranului Român din Capitală

Un concept muzical inedit în România, Orchestra Simfonică București este o instituție privată, înființată în 2007, care și-a dorit să spargă barierele și să demonstreze că muzica simfonică este pentru toată lumea și ea trebuie să ajungă și în locurile unde oamenii nu au acces la acte de cultură. Motiv pentru care, imediat după înființare, Orchestra Simfonică București a cântat și în mari săli de concerte, dar și în săli de sport și în cartiere mărginașe ale Bucureștiului, și în mall-uri, diverse spații de agrement ori în aeroport.

Orchestra Simfonică București a cântat în concerte alături de nume mari ale muzicii din diferite genuri - de la Angela Gheorghiu, Sarah Brightman, Tarja Turunen la instrumentiști celebri din toată lumea, dar și Direcția 5, Transsylvania Phoenix și Smiley.

Biletele pentru evenimentul din 22 noiembrie costă între 50 de lei și 150 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.