Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concert Morcheeba pe 24 iunie la Arenele Romane

festicket.ro
festival arenele romane

Trupa Morcheeba revine la Bucureşti, pe 24 iunie, cu un concert de promovare a celui de-al zecelea album de studio - "Blackest Blue", compus în pandemie şi lansat în primăvara anului 2021.

Potrivit organizatorilor, albumul explorează sound-urile experimentale cu care duo-ul londonez şi-a obişnuit publicul de-a lungul celor aproape trei decenii de carieră, continuând călătoria muzicală ce i-a consacrat ca pionieri ai scenei muzicale britanice şi i-a făcut cunoscuţi în toate colţurile lumii, cu vânzări de milioane de albume.

Albumul conţine zece piese noi, primul extras fiind single-ul "Sounds of Blue". Pe 24 iunie, pe scena Arenelor Romane se vor auzi în premieră piesele de pe "Blackest Blue", precum şi piese Morcheeba deja foarte cunoscute şi iubite de public.

Înaintea show-ului Morcheeba, duo-ului i se va alătura ca invitat special trupa Golan.

Primele bilete early bird pentru concertul de la Arenele Romane sunt epuizate, iar biletele pot fi acum achiziţionate la preţul de presale de la tickets.emagic.ro, precum şi de pe iaBilet şi din reţeaua magazinelor partenere iaBilet.

Organizatorii încurajează participanţii să îşi achiziţioneze biletele online, pentru a minimiza timpul petrecut la accesul în locaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.