Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concert Rolling Stones la Madrid, la inaugurarea turneului european care marchează 60 de ani de la înfiinţare

rfi.ro
the rolling stones

Legendara trupă rok britanică Rolling Stones susţine miercuri seară un concert la Madrid care va da startul turneului european, marcând 60 de ani de la înfiinţare şi care se va încheia pe 31 iulie, după 14 concerte susţinute în zece ţări, relatează AFP.

Rolling Stones au ales ca scenă stadionul Wanda Metropolitano, al clubului de fotbal Atletico de Madrid, pentru a lansa această serie de concerte din cadrul turneului intitulat "Sixty".

Turneul se va desfăşura însă fără regretatul baterist Charlie Watts, decedat anul trecut. El a fost înlocuit de Steve Jordan care a cântat deja împreună cu Rolling Stones în turneul lor american din toamna anului trecut, potrivit Agerpres.

Sosiţi pe 26 mai în capitala Spaniei, Mick Jagger (78 ans), Keith Richards (78 ans) şi Ron Wood (care împlineşte miercuri 75 de ani), au postat mai multe imagini pe reţetele de socializare ale sejurului lor madrilen.

În total, zece ţări europene vor găzdui concertele trupei Rolling Stones, care includ mai ales oraşele Amsterdam, Milano, Bruxelles, Viena sau Liverpool, unde celebra bandă nu a mai cântat de 50 de ani.

Anul 2022 este încărcat de simboluri pentru Rolling Stones, a cărui act de naştere a fost stabilit de critica rock de specialitate în iulie 1962, dată la care au urcat pentru prima oară pe o scenă comună la Londra.

Rolling Stones sărbătoresc anul acesta şi cinci decenii de la lansarea legendarului lor album, "Exile on Main Street".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.