Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concerte Paula Seling şi Voltaj - joi, în Capitală

voltaj

Paula Seling şi trupa Voltaj concertează, joi, în Capitală, la CinemaPro, respectiv la Sala Palatului, informează Agerpres.

"Dă vina pe Voltaj", "Şi ce", "Mi-e dor de" sau "Pic, pic" vor fi aduse de Călin Goia şi colegii săi pe scena Sălii Palatului.

"Ne e dor de acea energie pe care doar fanii ştiu să ne-o dea şi abia aşteptăm întâlnirea cu ei", a declarat Călin Goia, potrivit site-ului salapalatului.ro.

Show-ul va începe la ora 19,30.

Paula Seling revine în Capitală cu show-ul "Colindăm, Colindăm", un concert special cu multe colinde, cântece de Crăciun şi piese celebre.

"Concertul 'Colindăm, Colindăm' va fi o reverie, o feerie a sărbătorii, prilej de a ne reîncărca bateriile şi de a reasculta cântece de suflet, pline de emoţie, de bucurie, optimism şi ritm. Crăciunul vine cu fericiri, cu nostalgie, cu un strop de linişte şi cu bucuria de a fi alături de oamenii dragi. Ce poate fi mai plăcut în perioada Sărbătorilor decât să întrerupi nebunia pregătirilor cu o binemeritată pauză? Şi ce poate fi mai relaxant şi mai potrivit în această perioadă decât un concert de colinde?", conform site-ului iabilet.ro.

Concertul va începe la ora 20,00.

Paula Seling continuă turneul naţional cu concertul "Colindăm, Colindăm" pe 10 decembrie la Braşov, pe 11 decembrie - Cluj-Napoca, pe 12 decembrie - Deva, pe 13 decembrie - Timişoara, pe 15 decembrie - Galaţi, pe 17 decembrie - Focşani, pe 21 decembrie - Iaşi, pe 22 decembrie - Botoşani, şi pe 23 decembrie - Piatra Neamţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.