Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concerte, show laser și artificii în Piața Ovidiu din Constanța, de Revelion: Alexandra Stan, Dirty Nano și Pascal Junior, între artiștii care vor urca pe scenă

artificii revelion

Concerte, show-uri laser și focuri de artificii îi așteaptă pe cei care își vor petrece Revelionul în Piața Ovidiu din Constanța.

Programul în Piața Ovidiu începe în 31 decembrie la ora 21.00 cu concerte susținute de Alexandra Stan, Dirty Nano, Pascal Junior și Robert Georgescu & White, scrie Mediafax.

Potrivit Primăriei Constanța, concertele vor fi însoțite toată noaptea de un show de lasere, iar la miezul nopții vor avea loc focuri de artificii, care vor fi lansate de pe Digul Farului Verde din Portul Turistic Tomis. Mai mult, efectele pirotehnice vor fi sincronizate cu o coloană muzicală personalizată.

Pentru a veni în sprijinul celor care vor să petreacă noaptea dintre ani în Piața Ovidiu, programul mijloacelor de transport în comun va fi prelungit.

Astfel, liniile 44, 51,48, 101 și 102 vor circula în program 21:00 - 02:00, având cap de linie Poarta 1. Intervalul de succedare a autobuzelor va fi de 30 de minute pentru 44, 48, 101 și 42 și de 25 de minute pentru linia 51.

Pentru linia 101, capul de linie va fi intersecția străzii Cumpenei cu bulevardul Aurel Vlaicu.

Suplimentar, va circula și linia 5-40 pe traseul normal, având un interval de succedare de 30 de minute, tot în programul 21:00-02:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.