Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concertele lui Bruce Springsteen din septembrie au fost amânate din cauza unui ulcer

Bruce Springsteen

Cântăreţul american Bruce Springsteen, unul dintre marile staruri ale muzicii rock şi interpretul celebrului cântec "Born in the USA", a anunţat miercuri amânarea concertelor pe care le avea programate în Statele Unite în luna septembrie din cauza "simptomelor generate de un ulcer stomacal", informează AFP.

Artistul, supranumit "The Boss", în vârstă de 73 de ani, urmează un tratament împotriva acestei maladii, "iar consilierii lui medicali au decis că trebuie să amâne restul concertelor programate în septembrie", a anunţat echipa muzicianului pe pagina sa de Instagram, conform agerpres.


Bruce Springsteen, care are reputaţia unui cântăreţ extrem de energic pe scenă, a precizat că decizia de anulare a acestor reprezentaţii i-a "frânt inima", dar le-a promis totodată fanilor săi că va "reveni în curând".

El se afla într-un turneu alături de trupa sa, E Street Band, de la începutul anului. Starul rock anulase deja două concerte în august din cauza unei "boli", fără să precizeze atunci natura acesteia.

Cântăreţul din New Jersey, al cărui repertoriu impresionant conţine numeroase cântece de succes, precum "Streets of Philadelphia" şi "Dancing in the Dark", este extrem de popular în Statele Unite.

Născut într-o familie italo-irlandeză din clasa muncitoare, Bruce Springsteen descrie în muzica lui viaţa de zi cu zi a americanilor, combinând în piesele sale influenţe preluate din rock, country, blues şi soul.

Recompensat cu Oscar pentru tema muzicală a filmului "Streets of Philadelphia", artistul american a câştigat numeroase premii de-a lungul carierei sale îndelungate, iar albumele lui s-au vândut în peste 150 de milioane de copii.

Numai albumul "Born in the USA" s-a vândut în 30 de milioane de exemplare.

Bruce Springsteen a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1999 şi a lansat cel de-al 21-lea album de studio al său, "Only the Strong Survive" - o colecţie de coveruri ale unor cântece clasice R&B şi soul - în anul 2022, reaminteşte Reuters.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.