Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concertul Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute, amânat pentru luna martie 2023

foxmovies.com
bohemian rhapsody

Concertul Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute, care urma să aibă loc de la Cluj-Napoca în data de 7 septembrie, se amână pentru luna martie a anului viitor.

"Concertul Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute, de la Cluj-Napoca, se amână pentru luna martie a anului viitor. Spectatorii pot păstra biletele, pot solicita returnarea contravalorii biletelor sau preschimbarea lor în vouchere pentru alte concerte. The Show will go on, dar nu pe 7 septembrie, aşa cum era programat. Concertul (...) se amână pentru luna martie a anului viitor. Data exactă va fi anunţată de organizatori în perioada imediat următoare. Schimbarea de program survine din cauza infectării cu COVID-19 a unora dintre artiştii care trebuiau să concerteze în România. Biletele achiziţionate pentru acest concert rămân valabile", se arată într-un comunicat transmis, vineri, de organizatori, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, cei care au achiziţionat bilete au mai multe variante.

"Organizatorul le pune la dispoziţia spectatorilor care şi-au achiziţionat bilete pentru reprezentaţia de la Cluj-Napoca mai multe opţiuni în ceea ce priveşte biletele. Astfel, fanii pot: păstra biletele pentru concertul de anul viitor; opta pentru restituirea banilor; solicita preschimbarea biletelor în vouchere de acces la oricare dintre concertele organizate de Mira Show. Opţiunea în ceea ce priveşte biletele poate fi formulată până pe 15 septembrie 2022. După această dată, solicitările formulate de fani nu vor mai putea fi onorate", se mai arată în comunicat.

Organizatorii anunţă şi o surpriză pentru fanii care îşi vor păstra biletele pentru pentru concertul din primăvara anului viitor.

"În timpul show-ului va fi organizată o tombolă care va avea 30 de câştigători. Toţi vor avea ocazia de a-i cunoaşte personal pe artişti, la cocktailul care va avea loc după încheierea spectacolului", precizează organizatorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.