Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concertul lui Charles Aznavour de pe 28 aprilie se mută la Sala Palatului / VIDEO

artcreationforever.com
aznavour

Concertul cunoscutului cântăreţ francez Charles Aznavour, programat pentru joi, 28 aprilie, de la ora 20:00, se va muta la Sala Palatului în loc de Romexpo, la cerinţa publicului român, au informat organizatorii evenimentului.

Managementul artistului a îndeplinit dorinţa publicului român şi a aprobat mutarea concertului la Sala Palatului. Astfel, pe 28 Aprilie, de la ora 20:00, Charles Aznavour va urca din nou, exact după 53 de ani, pe scenă Sălii Palatului din Bucureşti, biletele păstrându-şi categoriile de preţ.

Pentru orice informaţii suplimentare sunt disponibile adresele de e-mail info.premiumbooking@gmail.com sau pagină oficială de facebook, Premium Booking (www.facebook.com/premiumbooking).

Biletele pentru concertul lui Charles Aznavour pot fi achiziţionate online de pe www.eventim.rowww.bilete.ro,www.myticket.ro şi www.salapalatului.ro, precum şi la Casă de Bilete a Sălii Palatului, magazinele din reţeaua Eventim (Vodafone, Orange, DOMO, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, hypermarket-ul Carrefour şi benzinăriile OMV şi din reţeua Bilete.ro (Oficiile Poştale, magazinele InMedio şi Germanos).

Charles Aznavour se află într-un turneu restrâns, ce se desfăşoară în doar câteva din capitalele europene şi care cuprinde şi spectacolul de la Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.