CONCESIE a Comitetului pentru Situații de Urgență, în București: Restaurantele au voie să gătească mâncare, dar să nu se consume în interior

Autor: Cristi Șelaru, Redactor

Publicat: 08-10-2020

Actualizat: 08-10-2020

Article thumbnail

Sursă foto: https://dbonline.ro/

Comitetul pentru Situații de Urgență al Municipiului București (CSUMB) a decis joi că prepararea mâncării care nu se consumă în restaurante este permisă, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii București, CSUMB a analizat joi solicitările formulate de mai multe persoane fizice, operatori economici și instituții de cultură.

Citește și: CTP a făcut show în ședința CNA: ‘Termenul imbecil nu reprezintă o injurie’/Contre între jurnalist și Radu Herjeu

Astfel, Comitetul a decis că prepararea mâncării, dar și vânzarea produselor alimentare și a a băuturilor alcoolice care nu sunt consumate în restaurante sunt permise.

„Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a hotărât că norma cuprinsă în art.1 pct.1 din Hotărârea nr.19/06.10.2020, are în vedere interzicerea consumului de produse alimentare și/sau băuturi alcoolice și nealcoolice, în interiorul restaurantelor, cafenelelor și altora de acest tip. În ceea ce privește prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective, în temeiul art.6 pct.4 și pct.6 din Anexa 3 la HG nr.782/2020 aceasta este permisă”, se arată în comunicat.

Google News
Comentează
Articole Similare
Parteneri