Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONCLUZIA lui Marcel Ciolacu: În PSD se întâmplă un fenomen UNIC în politica din toată lumea

Marcel Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat duminică, la Târgovişte, că în afara partidului nu are duşmani, ci adversari politici, iar în interiorul acestuia are numai colegi, conform Agerpres.

Citește și: După ce a descoperit că românii sunt LENEȘI, ministrul Muncii anunță RESETAREA ANOFM: A fost o perioadă de congrese

"Eu în afara partidului nu am duşmani, am nişte adversari politici. În interiorul partidului am numai colegi. Se întâmplă ca fiecare dintre noi să avem şi un plan personal politic şi atunci apare competiţia. Competiţia nu duce decât la progres. E un lucru demonstrat. Înainte de a intra în conferinţă ne-am strâns şi am stat de vorbă şi am făcut nişte reguli democratice de desfăşurare a competiţiei de astăzi. La sfârşitul competiţiei rămâne o singură echipă, aceea a PSD. De luni echipa câştigătoare trebuie să se ocupe de pregătirea alegerilor locale", a spus Ciolacu, la Conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene din Dâmboviţa, desfăşurată la Târgovişte.

Candidaţii pentru funcţia de preşedinte al PSD Dâmboviţa sunt europarlamentarul Rovana Plumb şi deputatul Corneliu Ştefan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.