Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concluzia tristă a lui Piedone: `Dacă astăzi ar fi nins, nu am fi avut cu cine să deszăpezim. Sună trist, dar ne lua prin surprindere`. Ce a constatat primarul

Primaria Sectorului 5
utilaje deszapezire

Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone POPESCU, a participat ieri, 23.11.2020, la prezentarea utilajelor de deszăpezire care urmează să fie folosite pe raza sectorului iarna aceasta.

Din nefericire, societatea Salubrizare Fapte 5 SA a venit total nepregătită. Mai exact, unele utilaje erau nefuncționale, iar personalul era nepregătit și neinstruit pentru a le pune în funcțiune. Șoferii nu aveau nici echipament de iarnă sau legitimații. În urma verificărilor, s-a constatat că multe persoane care ar fi trebuit să folosească frezele pentru deszăpezirea trotuarelor sunt, de fapt, angajați care mătură străzile, ceea ce înseamnă că nu au nici pregătirea necesară pentru a folosi frezele, dar nici protecția muncii pentru o astfel de activitate.

„Cât timp voi ocupa funcția de Primar al Sectorului 5 nu voi permite astfel de practici. Unele persoane au încercat să mă păcălescă, au crezut că îmi iau ochii cu luminile de la girofarurile montate pe utilajele de deszăpezire. Amatorii trebuie să meargă acasă. Nu este posibil să aduci oameni de la mătură, fără niciun fel de instruire, să îi îmbraci frumos și să spui că sunt pregătiți să folosească frezele pentru deszăpezirea trotuarelor. Nu facem figurație pe banii locuitorilor din Sectorul 5! Cei care au încercat să își bată joc de oamenii din sector trebuie să știe un singur lucru: nu este loc pentru ei la Primăria Sectorului 5! Practic, dacă astăzi ar fi nins, nu am fi avut cu cine să deszăpezim. Sună trist, dar ne lua prin surprindere.”, a declarat Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone POPESCU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.