Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concordia Chiajna - CFR Cluj s-a încheiat 0-1, în Liga I Betano

www.a1.ro
Craiova CFR Cluj Hoban

Antonio Conceicao (56 de ani) a vorbit despre victoria echipei sale, CFR Cluj, de pe terenul celor de la Concordia Chiajna, scor 1-0, prin golul marcat de Damjan Djokovic în minutul 23, informează Mediafax.

Portughezul a avut cuvinte de laudă pentru elevii săi, dar a vorbit şi despre eventuala clauză din contractul acestuia, conform căreia ar fi nevoit să se consulte cu şefii clubului înainte de fiecare meci, pentru a stabili echipa:

”Sunt trei puncte. Am pierdut puncte acasă cu călăraşi, erau foarte importante aceste puncte. Echipa a făcut un joc foarte bun, am controlat jocul contra unui adversar foarte greu.

Nu a fost bun pentru că avem momente de contraatac şi pierdem mingea uşor. Asta a fost soluţia pentru noi, din faza fixă am câştigat meciul. Avem un drum lung, drum greu. Eu am vorbit în conferinţa de presă despre problema asta (n.r. - clauza din contract). Pentru mine, gata!”, a spus Conceicao.

CFR Cluj este pe primul loc în Liga 1 Betano, cu 33 de puncte, la cinci puncte distanţă de locul doi, ocupat de FCSB. Pentru campionii României urmează duelul de pe teren propriu, împotriva celor de la FC Voluntari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.