Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concurs de proiecte pentru amatorii de tehnologie, la Sibiu: Activitățile sunt finanțate de o asociație

it computer tehnologie

Membrii unei fundații din Sibiu au lansat concursul de proiecte Științescu Sibiu 4.2 prin care finanțează cu până la 14.000 lei activități educaționale în aer liber din domeniile științei și tehnologiei, anunță Mediafax.

Reprezentanții Fundației Comunității din Sibiu au anunțat că au lansat concursul de proiecte pentru a-i ajuta pe copii să recupereze lucrurile pierdute în timpul pandemiei.

„Știm că educația a fost victima colaterală a pandemiei, deseori lăsată pe ultimul loc, așa că, beneficiind de sprijinul partenerilor noștri din cele mai mari companii sibiene, ne propunem să ajutăm pasionații de educație din Sibiu să vină cu o ofertă de activități peste vară, care să mai compenseze parțial pierderile acumulate în ultimul an. Provocarea suplimentară este cum învățăm despre știință și tehnologie în aer liber”, a anunțat Ciprian Ciocan, pe Facebook.

Reprezentanții fundației spun că vor finanța proiectele inovative și că toate activitățile vor avea loc în aer liber.

„Ești pasionat de științele exacte și vrei să le transmiți pasiunea ta copiilor sau tinerilor cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani? Hai cu proiectul la noi pentru o finanțare de maximum 14.000 de lei, până în 7 iunie. În acest an căutăm proiecte creative, inovative, care să facă pasiunea pentru educaţia STEAM contagioasă și care să se desfășoare în aer liber / natură și / sau spații deschise, unde participanții să se poată bucura în siguranță de activitățile de explorare, descoperire și învățare. Ne dorim ca prin intermediul acestora copiii să poată recupera cel puțin într-o măsură interacțiunile pe care le-au pierdut odată cu mutarea școlii în mediul online, în timpul pandemiei, și să învețe în deplină siguranță și într-un mod care să le stimuleze plăcerea pentru a descoperi lucruri noi”, a precizat Ciocan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.