Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concurs logo: România - 10 ani în Uniunea Europeană

romania ue

Reprezentanţa Comisiei Europene lansează concursul pentru un logo cu tema "România - 10 ani în Uniunea Europeană" pentru a marca momentul aderării ţării noastre la UE.

Potrivit unui comunicat al Reprezentanţei Comisiei Europene remis sâmbătă AGERPRES, concursul presupune alegerea unui logo pentru campania naţională de comunicare ce urmează a fi desfăşurată în 2017 în parteneriat cu autorităţile naţionale.

Citește și: 'Noi nu ne putem întări ţara pentru ca marea masă de votanţi este ÎNDOBITOCITĂ'

Competiţia este deschisă tuturor românilor cu vârsta peste 18 ani şi se adresează, cu precădere, celor care studiază sau lucrează în domeniul artelor plastice sau arhitecturii. Termenul limită de înscriere în concurs este 5 decembrie 2016, precizează sursa citată.

Logo-ul care va câştiga concursul va fi folosit, în 2017, de Preşedinţia României, Guvern şi Reprezentanţa Comisiei Europene în România pentru a marca cei 10 ani de când România a aderat la UE. Timp de un an, dezbaterea despre ce aduce România Uniunii şi ce înseamnă Uniunea pentru români va sta sub acest semn, se arată în comunicat, potrivit Agerpres.

Premiul pentru câştigător, care va fi anunţat pe 19 decembrie, va fi o tabletă grafică şi suma de 700 euro brut, ca remuneraţie pentru cesiunea drepturilor de autor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.