Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concursul Naţional de Literatură „Ioan Slavici”

adevarul.ro
carti

 

Revista de cultură „Tribuna”, în colaborare cu Consiliul Judeţean Cluj, organizează a șasea ediţie a Concursului Naţional de Literatură „Ioan Slavici”. Concursul conţine două secţiuni: roman și proză scurtă. Pot participa autori de toate vârstele, cu sau fără volume personale publicate. Condiție obligatorie: textele trimise pentru concurs trebuie să fie inedite!

Pentru roman, se va trimite un fragment de maximum 20 de pagini; pentru proza scurtă, numărul textelor rămâne la latitudinea autorului, cu mențiunea ca acestea să nu însumeze mai mult de 20 de pagini.

Juriul va fi format din redactori ai revistei „Tribuna” – critici literari, eseiști şi prozatori.

Premiile constau în publicarea textelor în revista „Tribuna”.

Festivitatea de premiere şi manifestările adiacente concursului se vor desfăşura la Cluj-Napoca, în cadrul Zilelor „Ioan Slavici”, între 14-16 decembrie 2018.

Materialele vor fi expediate prin email, ca documente atașate, pe adresa redactiatribuna@gmail.com, cu mențiunea expresă: "Pentru Concursul Slavici"!

Nu se acceptă mesaje neconforme cerințelor, scanări după manuscrise sau texte inserate în corpul mesajului trimis. Autorii sunt rugați să precizeze secțiunea la care se înscriu, respectiv roman sau proză scurtă.

Lucrările pot fi trimise până la data de 10 noiembrie 2018. Informaţii suplimentare la Redacția Tribuna, tel. 0264-591498.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.