Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concursul Prono-S de duminică a fost anulat

Inquam Photos / Octav Ganea
loto numere noroc loterie

Concursul Prono-S de duminică, 26 decembrie, a fost anulat, a anunţat vineri Loteria Română într-un comunicat, potrivit Agerpres.

Motivul anulării concursului este decizia prin care Liga Profesionistă din Italia a hotărât, joi seară, să amâne desfăşurarea partidelor din Serie B programate luni, ca urmare a creşterii alarmante la cluburi a cazurilor de infectare cu coronavirus, notează Loteria Română.

Conform sursei citate, toate partidele care făceau obiectul concursului Pronosport au fost reprogramate pentru data de 15 ianuarie.

Citește și: CJUE arată cum poate deveni dreptul UE SUPERIOR dreptului intern național...

Decizia de anulare a concursului Prono-S a fost luată în conformitate cu Regulamentul Loteriei Române privind organizarea şi administrarea pariurilor mutuale.

Capitolul III, art. 7 din regulament prevede, în această situaţie, că "în cazul în care se anulează mai mult de trei meciuri, întregul joc/concurs se anulează".

Totodată, conform regulamentului, "în cazul în care un joc/concurs este anulat toate pariurile colectate pentru acel joc/concurs sunt rambursate pe baza prezentării biletelor jucate; în termen de 21 de zile de la data jocului/concursului care a fost anulat, posesorii biletelor pot solicita restituirea sumei achitate. În acest scop este obligatoriu ca solicitantul să predea biletul respectiv", se menţionează în comunicatul Loteriei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.