Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONDAMNĂRI uriașe în dosarul care a ȘOCAT România: Fiecare a primit 26 de ani de închisoare

celula puscarie

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv, marţi, la 26 de ani de închisoare pe Andreea Pătraşcu şi pe Alfons Arhire, pentru că l-au ucis pe soţul acesteia, omul de afaceri sirian Moustafa Saleh Haj, şi i-au lăsat cadavrul în portbagajul unei maşini pe Şoseaua Pantelimon. Tribunalul Bucureşti îi condamnase pe cei doi la închisoare pe viaţă.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au admis apelurile declarate de Maria Andreea Pătraşcu şi Alfons Gabriel Arhire împotriva sentinţei Tribunalului Bucureşti din 15 februarie şi i-au condamnat la 26 de ani de închisoare.

Citește și: Știai motivele pentru care unii par mai SEXY decât alții? / VIDEO

"Descontopeşte pedepsele rezultante, constând în pedeapsa detenţiunii pe viaţă, aplicate fiecărui inculpat, de prima instanţă, în pedepsele componente, respectiv pedeapsa detenţiunii pe viaţă şi pedeapsa de trei ani închisoare. Aplică fiecărui inculpat, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat (…) pedeapsa de 25 ani închisoare. În baza art. 38 NCP, art. 39 alin. 1 lit. a NCP aplică fiecărui inculpat pedeapsa cea mai grea - din cele două pedepse menţionate - de 25 ani închisoare, sporită cu un an închisoare (1/3 din totalul celeilalte pedepse), în final fiecare inculpat urmând să execute pedeapsa de 26 ani închisoare”, potrivit deciziei definitive a Curţii de Apel Bucureşti.

În decembrie 2014, Andreea Pătraşcu şi amantul acesteia Alfons Gabriel Arhire l-au ucis pe omul de afaceri sirian Moustafa Saleh Haj. Andreea Pătraşcu a recunoscut că, pe 13 decembrie 2014, i-a administrat soţului o folie întreagă de diazepam. Cei doi au pus cadavrul într-un geamantan, pe care l-au dus în portbagajul maşinii sirianului, iar maşina au abandonat-i pe Şoseaua Pantelimon, în apropierea Secţiei 9 de Poliţie, conform România TV.

Citește și: Asta e legătura dintre kilogramele în plus și memorie

Crima a fost descoperită de-abia în aprilie 2015 când nişte muncitori din zonă au reclamat mirosul puternic emanat din maşina abandonată. De altfel, bărbatul fusese dat dispărut, de amanta lui, în ianuarie 2015.

Andreea Pătraşcu şi-a motivat gestul în faţa anchetatorilor spunând că atât ea, cât şi soţul ei aveau relaţii paralele şi, cu toate acestea, sirianul nu voia să divorţeze.

Citește și: Lady Gaga va juca rolul Donatellei Versace în serialul „American Crime Story”

Moustafa Haj Saleh avea 52 de ani şi în România de aproximativ 20 de ani. Locuia în Bucureşti cu soţia şi copilul, dar îşi avea reşedinţa în Năvodari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.