Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Condamnat în dosarul Transferurilor, investiţie de MILIOANE de euro. 'Va fi un proiect unic...'

europafm.ro
teanc bani euro

Condamnat în dosarul Transferurilor, George Copos pare că e din nou pe val. Omul de afaceri a început construcția unei clădiri de birouri proiectată să aibă 24 de etaje și o înălțime de peste 100 de metri, estimând că va încheia lucrările în decembrie 2019. Investiția a fost evaluată la circa 50 de milioane de euro.

Construcția va avea o suprafață de 50.000 metri pătrați.

"Va fi o clădire doar de birouri. Avem autorizații și am început deja construcția de două săptămâni. Vor fi credite și banii noștri pentru construcție. Eu sunt român și investesc în România. Va fi un proiect unic", a declarat Copos pentru Profit.ro.

Ana Tower, companie membră a Ana Holding, a fost înființată în 2007, cu ideea de a construi un turn de birouri Clasa A care să reprezinte cea mai înaltă clădire din București. Între timp au fost construite Sky Tower, proprietatea Raiffeisen Property International (137 metri), clădirile Bucharest One, în construcție (120 metri) și Tower Centre International (107 metri), ultimele deținute de omul de afaceri grec Ioannis Paplekas, care sunt astăzi cele mai înalte trei clădiri din București și singurele din țară care au peste 100 de metri.

Citeşte şi: Avertisment - Facturile la energie ar putea creşte. Preţul energiei pe bursă, DUBLU faţă de săptămâna trecută .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.