Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Condamnat la 23 de ani de pușcărie, Harvey Weinstein a făcut o declarație șoc: 'Jennifer Aniston ar trebui omorâtă'

Harvey Weinstein

Documente ale instanţei date publicităţii după ce Harvey Weinstein a fost găsit vinovat de juraţi arată că că producătorul ar fi spus că „Jennifer Aniston ar trebui ucisă”, anunță MEDIAFAX.

Izbucnirea mogulului de la Hollywood a avut loc atunci când un jurnalist i-a cerut să comenteze zvonurile potrivit cărora artista s-ar fi plâns că a fost agresată de Weinstein.

Citește și: Armata României intervine la frontieră! Șeful MApN, Nicolae Ciucă, a aprobat solicitarea DSU

Producătorul a făcut remarca violentă într-un e-mail trimis unui jurnalist de la National Enquirer. Ulterior s-a dovedit că zvonurile erau neadevărate, dar reacţia producătorului a rămas în mediul online şi a reapărut după decizia juriului din New York.

Nu mai puţin de 1.000 de pagini au fost date publicităţii, documentele arătând şi că Weinstein a încercat să obţină ajutorul unor miliardari precum Jeff Bezos şi Michael Bloomberg, ca şi de la Ted Sarandos, de la Netflix, şi Tim Cook de la Apple, solicitându-le intervenţia prin „scrisori de sprijin”, pentru a evita să fie concediat de compania care îi poartă numele.

De asemenea, noile documente arată şi că Ben Affleck se număra printre cei suspectaţi de Weinstein că ar vorbi cu presa despre comportamentul sexual al producătorului.

Citește și: PMP solicită măsuri urgente: Trebuie construite mecanisme de izolare şi carantină în zonele de trecere a frontierei

Unul dintre investigatori a arătat că pe listă se găseau şi vedete precum Annabella Sciorra, Rose McGowan, Zelda Perkins, Lysette Anthony şi Rowena Chiu, care au şi dat publicităţii acuzaţiile la adresa lui Weinstein.

Weinstein a fost declarat vinovat în februarie de viol şi act sexual criminal și condamnat la 23 de ani de pușcărie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.