Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Condiții noi pe Arena Națională pentru meciurile de la Euro 2020: Au fost instalate aparate de aer condiționat

www.gsp.ro
Arena Națională

Compania Municipală Energetica Servicii transmite că peste 10.000 de scaune din tribunele Arenei Naţionale au fost schimbate şi au fost instalate zeci de aparate de aer condiţionat în perspectiva desfăşurării meciurilor de fotbal din cadrul EURO 2020, scrie Agerpres.ro.

"Lucrăm în ritm alert pentru pregătirea Arenei Naţionale în vederea desfăşurării meciurilor de fotbal din cadrul EURO 2020. Sunt pregătite toate spaţiile în care vor avea acces delegaţiile străine, dar şi zonele care vor găzdui echipele de jurnalişti, care vor acoperi evenimentele de la Bucureşti. Au fost instalate zeci de aparate de aer condiţionat şi a fost asigurată corespunzător ventilaţia tuturor spaţiilor. Peste 10.000 de scaune din tribunele stadionului au fost schimbate, iar lucrătorii noştri înlocuiesc acum şi peste 35.000 de plăcuţe de numerotare a locurilor. S-au evacuat scaunele dintr-o secţiune a unei tribune pentru a face loc sectorului rezervat operatorilor care vor asigura transmisiunile tv. Zilnic sunt verificate toate instalaţiile celui mai mare stadion din ţară şi se fac pregătiri pentru acoperirea din punct de vedere tehnic a tuturor solicitărilor ce vin din partea reprezentanţilor UEFA", informează compania, pe pagina sa de Facebook.

Ministerul Tineretului şi Sportului anunţa pe 6 aprilie, într-un comunicat de presă, că meciurile organizate pe teritoriul României în cadrul turneului final al Campionatului European de fotbal - EURO 2020 se vor defăşura cu 13.000 de spectatori în tribune, reprezentând 25% din capacitatea Arenei Naţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.