Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conducerea ALDE i-a exclus pe parlamentarii care au participat la şedinţa de învestire a guvernului

cotidianul.ro
alde tariceanu

Biroul Politic Executiv al ALDE, întrunit astăzi, 26 februarie 2020, a luat act de protocolul de colaborare agreat cu Partidul Neoliberal, protocol care va fi supus validării Delegației Permanente, se arată într-un comunicat ALDE.

"Scopul semnării unui protocol de colaborare, care se va încheia cu o fuziune prin absorbție a Partidului Neoliberal, este de a crea un autentic pol liberal, care să militeze pentru respectarea tuturor drepturilor și libertăților cetățenești. Urmare a semnării protocolului, membrii Partidului Neoliberal au devenit membri ALDE", precizează comunicatul citat.

De asemenea, Biroul Politic Executiv al ALDE a luat act de pierderea calității de membru ALDE de către parlamentarii care nu au respectat decizia BPEx din data de 20 februarie 2020 privind neparticiparea la asigurarea cvorumului la ședința de plen comun pentru învestirea Guvernului Orban. În consecință, prin decizia membrilor BPEx, au fost făcute numiri de președinți interimari la conducerea următoarelor filiale: Prahova, Giurgiu, Hunedoara, Teleorman, Vâlcea , Suceava, Constanța și București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.