Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conducerea ASF: 'Ileana Damian intră în Directoratul Generali România și preia funcția de Chief Operations Officer'

Cristi Șelaru
Autoritatea de Supraveghere Financiară ASF

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a adoptat măsuri privind funcţionarea pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări, piaţă de capital şi pensii private, între care şi numirea Ilenei Damian în calitate de membru al directoratului la societatea Generali Romania Asigurare Reasigurare.

De asemenea, a aprobat solicitarea S.A.I. Erste Asset Management S.A. de autorizare a modificării autorizaţiei de funcţionare ca urmare a modificării componenţei Consiliului de Supraveghere prin numirea lui Thomas Kraus în calitate de membru al Consiliului de Supraveghere.

A fost aprobată şi cererea S.A.I. Patria Asset Management SA de autorizare a lui Cojocar Adrian-Ionuţ în calitate de director al societăţii, ca urmare a reînnoirii mandatului acestuia, precum şi cererea de autorizare a lui Răzvan Florin Paşol în calitate de director al societăţii, ca urmare a reînnoirii mandatului acestuia, potrivit News.ro.

A fost totodată aprobată şi solicitarea BT Asset Management SAI S.A. de autorizare a modificărilor intervenite în modul de organizare şi funcţionare a societăţii, ca urmare a modificării componenţei conducerii prin numirea lui Condor Călin Paul în calitate de director al societăţii.

A mai fost aprobat şi prospectul UE pentru creştere privind oferta de vânzare de obligaţiuni convertibile, negarantate emise de Life Is Hard SA Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.