Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conducerea clubului FC Barcelona intră sub tirul unei moțiuni de cenzură - Totul pe fondul anunului plecării lui Messi

www.agerpres.ro
Lionel Messi Barcelona

O moţiune de cenzură împotriva conducerii clubului FC Barcelona a fost depusă a doua zi după solicitarea atacantului Lionel Messi de a părăsi gruparea catalană, informează AFP, potrivit news.ro.

"Tocmai am depus o cerere scrisă pentru a solicita un vot de cenzură împotriva lui Josep Maria Bartomeu şi a tuturor membrilor conducerii sale. Ei nu mai pot sta niciun minut în fruntea clubului", a scris Jordi Farre, autorul moţiunii, pe contul său de Twitter.

Acest candidat declarat la preşedinţia clubului - care provine din rândul suporterilor cotizanţi - a apreciat, marţi, într-o declaraţie, că anunţul lui Lionel Messi despre dorinţa lui de a părăsi Barca este "o dovadă în plus a dezordinii" din cadrul clubului.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

Un apel circulă pe reţelele de socializare, cerându-le suporterilor nemulţumiţi să se adune la ora 19.00 pentru a-i cere demisia lui Bartomeu.

O sută dintre ei s-au adunat deja, marţi seară, sub ferestrele biroului mult criticatului preşedinte, deoarece anunţul lui Lionel Messi a provocat un cutremur.

Încă sub contract cu FC Barcelona până la 30 iunie 2021, vedeta în vârstă de 33 de ani a comunicat clubului că doreşte să îşi rezilieze unilateral contractul.

Messi a sosit la Barcelona în 2000, la vârsta de 13 ani, şi a trecut prin toate categoriile de vârstă la unul dintre cele mai prestigioase cluburi din lume pentru a deveni o legendă cu şase trofee Balonul de Aur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.