Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conducerea clubului FC Botoşani contestă arbitrajul din partida cu FC Rapid

fc botosani

Conducerea clubului FC Botoşani a publicat, marţi, pe un site de socializare, un mesaj prin care contestă arbitrajul din partida cu FC Rapid şi susţine că rezultatul final de 1-1 a fost viciat la meciul din etapa a 13-a a Superligii de fotbal, anunță Agerpres.

"Meciul dintre FC Rapid şi FC Botoşani desfăşurat în cadrul etapei a 13-a din Superligă a adus în atenţie faza din minutul 83, în care s-a marcat golul de 1-1 al echipei FC Rapid. Reluările arată foarte clar faptul că Mateus Barbosa preia mingea, apoi intră într-o luptă corp la corp cu Alexandru Ioniţă II, iar Morais se postează pe direcţia de alergare a jucătorului de la FC Botoşani. Faptul că Junior Morais împinge umărul către Mateus indică foarte clar intenţia sa de a-l tampona violent, lucru care se şi întâmplă. Analiza VAR de după marcarea golului ar fi trebuit să releve aceste aspecte, însă a fost realizată superficial. Considerăm că deciziile arbitrilor la faza în discuţie au fost eronate, au pus în pericol jucătorul nostru şi că au influenţat rezultatul final al meciului", se menţionează pe pagina oficială de Facebook a grupării moldovene.

"Este adevărat faptul că fotbalul este un sport de contact, însă terenul de joc trebuie să fie un loc sigur, care să nu pună sănătatea sau vieţile jucătorilor în pericol. De asemenea, nesancţionarea unor jucători care accidentează cu intenţie adversari în timpul jocului de fotbal este de natură să încurajeze asemenea fapte viitoare ale jucătorilor respectivi, să incite şi alţi jucători la asemenea fapte, să creeze un climat de neîncredere la adresa capacităţii arbitrilor de a conduce un joc. Ne exprimăm mâhnirea şi dezaprobarea faţă de asemenea practici în fotbalul românesc. Milităm pentru sportivitate şi responsabilitate, manifestate atât din partea jucătorilor, cât şi din partea arbitrilor", se mai precizează în mesajul citat.

Brigada de arbitri condusă de Adrian Cojocaru a fost criticată şi de conducerea clubului FC Rapid care a susţinut că Antoni Ivanov, jucătorul formaţiei FC Botoşani, trebuia eliminat de pe teren pentru faultul asupra mijlocaşului Jayson Papeau, diagnosticat ulterior cu ruptura de ligamente şi fractură.

Echipa de fotbal FC Botoşani a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida cu FC Rapid Bucureşti disputată, sâmbătă seara, pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Capitală, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.