Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conducerea interimară a MNAR a fost prelungită: Ministerul nu a decis când organizează concurs de management

ministerul culturii

Interimatul lui Liviu Constantinescu la conducerea Muzeului Naţional de Artă al României va fi prelungit pentru 120 de zile, potrivit Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale.

Conducerea interimară a Muzeului Naţional de Artă al României din Bucureşti este asigurată pentru o perioadă de 120 de zile calendaristice, respectiv până la 1 aprilie 2018, de Liviu Constantinescu. El deţine această funcţie din august 2017.

Instituţia a precizat într-un răspuns transmis News.ro că a fost iniţiată procedura numirii lui pentru încă un mandat interimar.

„Până în prezent nu s-a luat decizia organizării de concursuri, urmând ca în perioada următoare să fie demarate procedurile legale în acest sens”, au precizat reprezentanţii MCIN în legătură cu managementul MNAR, al Bibliotecii Naţionale a României şi Muzeului Naţional al Ţăranului Român.

În ceea ce priveşte situaţia Bibliotecii Naţionale a României, conducerea interimară a ei este asigurată pentru o perioadă de 120 de zile calendaristice, până pe 30 mai 2018, de Maria Răducu. Ea a fost numită în această funcţie pe 4 octombrie 2017.

Conducerea interimară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti este asigurată pentru o perioadă de 120 de zile calendaristice, până la data de 13 aprilie 2018, de Liliana Passima. În cazul MNŢR, există mai multe dosare pe rolul instanţelor de judecată, urmând ca decizia privind organizarea concursului să fie luată după soluţionarea acestora, a mai transmis ministerul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.