Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conducerea PSG nu mai ia în considerare o formulă cu Messi în echipă

www.hindustantimes.com
Messi Argentina

PSG a abandonat ideea aducerii argentinianului Lionel Messi, care cel mai probabil va semna un nou acord cu actualul său club, FC Barcelona, scrie presa franceză.

Potrivit Le Parisien, conducerea PSG a renunţat la acest gând şi va merge mai departe fără a mai lua în considerare o formulă cu Messi în echipă, după ce, într-o primă fază, oficialii grupării afirmau că urmăresc cu interes situaţia argentinianului, jucător liber de contract de la 1 iulie, relatează Agerpres.ro.

Presa franceză a speculat că fosta campioană din Ligue 1 nu a dorit să-l pună într-o situaţie ingrată pe Kylian Mbappe, vedeta formaţiei, care se va afla la final de contract în 2022, iar pe de altă parte deja au fost aduşi jucători valoroşi la lot: Wijnaldum, Hakimi, Sergio Ramos, şi va urma portarul italian Donnarumma.

Pe de altă parte, preşedintele FC Barcelona, Joan Laporta, a indicat marţi că negocierile cu Messi ''progresează adecvat''. Cu toate acestea, Barca trebuie mai întâi să-şi reducă masa salarială, dacă doreşte să respecte regulile jocului financiar din La Liga.

PSG va debuta în noua ediţie din Ligue 1 pe 8 august, în deplasare, cu Troyes, nou-promovată, în timp ce FC Barcelona va susţine primul meci din La Liga, ediţia 2021-2022, pe 15 august, acasă, cu Real Sociedad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.