Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conducerea Rapidului îl pune la punct pe Gheorghe Mustață, liderul fanilor FCSB: 'Atât pot ei'

Prosport
Dan Sucu Victor Angelescu

Derby-ul dintre Rapid București și FCSB se va desfășura pe Arena Națională, iar susținătorii ambelor echipe nu au ajuns încă la un consens. Gigi Mustață a făcut cunoscut faptul că suporterii din Giulești nu vor avea acces complet la peluză în faza play-off, indiferent de rezultatele ultimei etape din sezonul regulat.

Gigi Mustață a făcut o declarație clară în legătură cu derby-ul Rapid – FCSB. „O spun public acum, pentru a evita discuții ulterioare.”

Liviu Ungurean a dezvăluit  că ultrașii „roș-albaștrilor” vor ocupa întreaga peluză de pe Arena Națională la meciul cu Rapid. Liderul galeriei din Giulești spera să obțină și un acord de reciprocitate cu suporterii de la FCSB.

Gigi Mustață anunță că nu se gândește să le ofere toată peluza giuleștenilor la următorul derby din play-off, atunci când FCSB va fi gazdă. Acesta are deja cereri de peste 5.000 de bilte pentru partida cu Rapid București, conform Fanatik.ro.

„Începând de azi ne apucăm de treabă, așteptăm să ne informeze clubul nostru numărul de bilete. Trebuie să intrăm în posesia lor, vedem cum au stabilit cei de la Rapid. Mergem să le luăm cu bani sau le luăm online.

Dacă îmi dă toată peluza o iau, dar eu tot acolo sus le dau. Peluza este normal 14.000, dar se lasă câteva sectoare libere și rămân în jur de 10.000. Am cereri foarte mari, cred că am cerere de peste 5.000 de bilete. Anunț și o fac public, să nu cumva să o auzim peste două, trei săptămâni când jucăm cu Rapid în play-off.

Nu le dau toată peluza, indiferent de situație nu le dau toată peluza. Le dau 5%, dacă vor să îmi dea 5% să îmi dea, putem să ne cumpărăm online în tot stadionul. Am vorbit cu suporterii, le-am transmis și suporterilor aseară la meci”, a spus Mustață

Reacția lui Victor Angelescu

Victor Angelescu, unul dintre acționarii Rapidului, a oferi o reacție pentru Stiripesurse.ro, după declațatiile oferite de Gheorghe Mustață.

”Noi le oferim toată peluza. Dacă ei vor să ne ofere doar 5% din capacitatea stadionului și vor să se facă de ras în fața tuturor să procedeze cum vor ei, înseamnă că ei atât pot.

Indiferent de cum vor decide ei, noi le vom da toată peluza, ca să le arătăm cine este gentleman”, a declarat Victor Angelescu.

Până la partida cu FCSB, Rapidul are parte de un duel tare în această seară, în deplasare, cu Universitatea Craiova de la ora 20:00.

Meciul dintre Rapid și FCSB are loc pe Arena Națională, sâmbătă de la ora 20:00.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.