Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conducerea SJU a semnat noul contract de servicii medicale aferent anilor 2021-2023

basilica.ro
medic spital

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacău a semnat, marţi, cu reprezentanţii Casei Judeţene de Sănătate, noul contract de servicii medicale aferent anilor 2021-2023.

Managerul SJU Bacău, Adrian Popa, a declarat că bugetul este cel mai mare din istoria unităţii sanitare, scrie Agerpres.ro.

"Am reuşit negocierea celui mai mare buget din istoria Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, buget care o să ne permită să asigurăm servicii de spitalizare continuă pentru peste 4.000 de pacienţi lunar, servicii de spitalizare de zi pentru majoritatea specialităţilor medicale, incluzând radioterapie, oncologie, diabet, medicina internă, etc., precum şi servicii pentru pacienţii cronici", a scris, pe facebook, managerul SJU Bacău.

Adrian Popa a adăugat că SJU Bacău a dovedit că este "un pivot" pe harta serviciilor medicale din România, reuşind să facă faţă pandemiei de COVID-19 şi că îşi propune o creştere a calităţii serviciilor prin continuarea investiţiilor în infrastuctura medicală şi în formarea continuă a angajaţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.