Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Confederaţia Africană de Fotbal susţine proiectul organizării Cupei Mondiale din doi în doi ani

cupa mondiala

Confederaţia Africană de Fotbal (CAF) a votat, vineri, în Adunarea sa Generală, pentru susţinerea proiectului FIFA de organizare a Cupei Mondiale din doi în doi ani, anunță news.ro.

Potrivit presei internaţionale, rezoluţia s-a adoptat după o prezentare a directorului FIFA de dezvoltare a fotbalului la nivel mondial, Arsene Wenger.

“CAF salută decizia Congresului FIFA de a face un studiu de fezabilitate pentru organizarea Cupei Mondiale la masculin şi la feminin din doi în doi ani. În cazul în care concluzia analizei FIFA va fi pozitivă, CAF va susţine total organizarea CM la masculin şi la feminin din doi în doi ani”, se arată în rezoluţia forului african, potrivit insidethegames.biz.

Studiul de fezabilitate al FIFA cu privire la trecerea de la un turneu final al Cupei Mondiale din patru în patru ani la unul din doi în doi ani a atras critici din partea UEFA şi a Confederaţiei Sud-Americane. În plus, câteva ligi europene şi-au manifestat dezacordul.

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, îi acuză pe adversarii proiectului său de CM la doi ani că sunt reticenţi la orice formă de schimbare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.