Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONFLICT în fotbal: Ce i-a făcut Anghel Iordănescu lui Gică Popescu de s-a ajuns la ruptură

gica popescu

Gică Popescu și Anghel Iordănescu, foști lideri ai Generației de Aur, sunt la cuțite! Conform Libertatea.ro, între cei doi s-a iscat un conflict care pare iremediabil, potrivit unor surse foarte apropiate fostului căpitan al naționalei. La baza scandalului dintre Popescu și Iordănescu stă o afacere cu un teren.

”Nu-l urăsc pe Iordănescu pentru faptul că m-a trădat, cât pentru faptul că și-a bătut joc de familia mea”, ar fi spus fostul fotbalist Baciul.

Citește și: O vedetă de la Antena 1 spune că a fost VIOLATĂ: ‘M-a tras de păr până în toaleta restaurantului, apoi m-a împins, m-a violat’

După ce afacerea cu terenul a fost finalizată, fostul fotbalist a fost luat la întrebări de ANAF, care voia cu orice preț să afle de unde provenea suma de bani intrată în contul acestuia. Problemele pentru Gică Popescu au apărut în momentul în care acesta a rămas fără contractul pe care îl realizase tocmai cu Anghel Iordănescu, căruia îi vânduse o parcelă din respectivul teren aflat în Pipera.

Presat de autorități, olteanul i-a solicitat ajutorul fostului său selecționer. ”M-am mutat din casa pe care o aveam și am rătăcit anumite acte, printre care și acel contractul de vînzare-cumpărare al pământului. Vă rog să-mi trimiteți copia pe care o dețineți dumneavoastră, pentru a putea face dovada sumei pe care o dețin”, i-ar fi spus Gică Popescu lui Iordănescu.

Citește și: Făcea topless și a trebuit să se mute pentru că vecinii s-au plâns poliției: Cum arată femeia / FOTO

Tata Puiu l-a liniștit pe fostul "tricolor". căruia i-a tranmis că-i va trimite o copie a contractului. Numai că acest lucru nu s-a întâmplat! Iar Gică Popescu a fost trimis în scurt timp după gratii. Ajuns la închisoare, Popescu a delegat-o pe soția sa, Luminița, să continue presiunile asupra lui Iordănescu. Însă, nici demersurile acesteia nu au avut succes. Ba mai mult, fostul selecționer nici nu i-a mai răspuns la telefoane și mesaje, în ciuda eforturilor pe care Luminița Popescu le-a făcut pentru a-și salva soțul.

Cu toate acestea, Popescu a făcut un mare favor familiei Iordănescu. Fostul lider al Generației de Aur a fost cel care l-a ajutat pe fiul lui Iordănescu, Edward, să fie numit antrenorul lui ȚSKA Sofia. Popescu l-a convins pe Hristo Stoichkov că Iordănescu junior merită să fie instalat pe banca bulgarilor.

Citește și: S-a descoperit jurnalul secret al lui Heinrich Himmler: Ce GROZĂVII conține / VIDEO

”A vrut să-i arate că este un domn și că la fapte rele, el răspunde cu o faptă bună. Popescu s-a schimbat mult, a coborât cu picioarele pe pământ, nu mai este ăla care avea Ferrari și voia să-și cumpere elicopter. De ziua lui, când și-a invitat toți apropiații la restaurant, Popescu a ținut un discurs care l-a făcut să plângă și pe Hagi, și pe Chivu”, spun apropiații lui Popescu, potrivit Libertatea.ro.

Un alt scandal între cei doi s-ar fi iscat în martie 2014, înainte de alegerile pentru șefia FRF. O ședință secretă între Iordănescu, Sandu, Kassai, Mihalache și Popescu a fost organizată, în timpul căreia ultimul a încercat să-i convingă pe ceilalți că trebuie să candideze pentru cea mai înaltă funcție din fotbalul românesc. Șefii FRF l-au desemnat, însă, pe Iordănescu ca înlocuitor al acestuia, pentru a fi acoperiți în cazul în care Popescu n-ar fi putut candida. Ulterior, Generalul s-a retras din cursă, după ce se bănuiește că ar fi știut de la Gabriel Oprea că Gică Popescu urmează să fie arestat. De aceea, pentru a nu fi bănuit că el a fost cel care l-a trimis după gratii pe fostul său elev, Iordănescu a ieșit rapid din cursă, pe motiv că nu poate concurs împotriva "copiiilor" săi, anunță sursa citată.

Citește și: Google anunță că mai multe țări din lume au organizat peste 4.000 de atacuri cibernetice asupra unor persoane

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.