Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conflict între Rareș Bogdan și Victor Ciutacu din cauza lui Victor Ponta

victor ciutacu

Rareș Bogdan l-a ironizat pe Victor Ponta la revenirea acestuia din Turcia! Realizatorul Realitatea TV a făcut mișto de felul în care a arătat premierul într-o poză făcută la Istanbul, când s-a fotografiat nebărbierit alături de medicii de la clinica în care s-a operat.

„Este că un lumbersexual cu barbă asta. Îşi închipuie, având o studenţie ratată, că e George Clooney şi luptătorii jihadişti. După 26 de zile, vine a 27 a zi şi îţi reiei atribuţiile că şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Pe lângă ridicolul acestui adolescent întârziat.. (…) România trebuie să fie condusă de oameni responsabili şi iubitori de ţară, nu de oameni care vor să-şi trăiască adolescenţă la 45 de ani. Cred că nu mai poate nimeni să oprească întrebările procurorilor DNA, domnul Ponta să le răspundă dacă este implicat în dosarul cumnatului, ce legătură are cu Sebastian Ghiţă, dacă a fost implicat în semnarea protocolului. Nu poţi să stai 26 de zile departe de ţară într-un moment foarte complicat”, a declarat Rareș Bogdan.

Afirmațiile sale au fost rapid taxate de un alt prezentator TV, Victor Ciutacu. Acesta a postat pe contul său de Facebook câteva fotografii în care apare Rareș Bogdan, pe care îl numește, sarcastic, "arbitrul eleganței".

"Arbitrul eleganței face mișto de Ponta că o arde lumbersexual. Adevăru-i că dichiseala-i știință grea și că mititelu-i meșter", a scris Ciutacu.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.